Träning, träning, träning!

Jahopp, står nu stilla på 61,5. känns inge vidare faktiskt, det borde lossna snart och ett kg försvinna. Jag tränar ett hårt pass eller två lagon pass om dagen, och äter enligt shape up. Har fuskat lite granna bara med smörgåstårta och en hamburgemeny men vadå. I så fall har jag inte gått över kaloriintaget ändå. Ajja. segt som fan.

Idag tänkte jag gå och simma lite, 30 min och sedan slappa i bastun. Vilodag från gymmet blir det också eftersom jag ändå tränat hela veckan, sen blir det kondis lördag, söndag och ny invägning på måndag..


Gotta slow down

Shit, nu går det lite för fort. Vägde mig i morse och vågen stod på 60, inte bra.. Tappat balansen lite, 1 kg i veckan ska jag gå ner och inte mer. Man vill ju inte bli nån jojo bantare för då kommer jag gå upp lika fort igen sen. Det har tagit ca fyra månader för mig att gå ner mellan sju och åtta kilo så jag tänker inte hetsa, har ju faktiskt all tid i världen innan nästa sommar haha!. Hur eller hur, igår visade Mattias övingar som jag kunde göra, dels med och utan maskiner och idag har jag så himla ont på ett skönt sätt i mina ben och mage. 

20 augisti 62,5 kg.
27 augusti 61,5 kg.
3 september 61 kg.  < ---- Här ska jag ligga denna vecka !
10 september 60 kg.
17 september 59 kg.
24 septemer 58 kg.
1 oktober 57 kg.
8 oktober 56 kg.
15 oktober Min födelsedag och är målet 55 KG



Ikväll ska jag hämta min systemkamera hos mamma, glömde den där när vi grillade sist så ska ni få se lite bättre bilder än iphone pics. Eftersom jag snart fyller år så tänkte jag sätta mig ner nu och göra en önskelista i form av bilder här på bloggen. t

Jobbar med designen

....................

27/8 Invägning Check!

Idag är jag sådär seg. Vill verkligen ut å springa i naturen men har inte tagit mig dit än. Tänkte jag skulle skriva klart det här jätteintressanta inlägget och ta mig ut. Ska försöka fota en ordentlig header nu i dagarna också, funderar på om den ska vara träningsinriktad eller bara normal?..

Igåt kväll svullade jag lite faktiskt, min älskade pojkvän fixade lite gott på kvällen eftersom vi varken haft något fredagsmys eller lördagsmys tillsammans. Det känns som att vi inte har haft någon tid ihop alls fast vi båda är hemma, det har liksom inte blivit av bara. jag har gjort mitt han har gjort sitt men igår äntligen slog vi på tvn i sovrummet och mös tills det varläggdax.

Idag vägde jag som vanligt.., 61,5 som inte var väntat eftersom jag åt sötsaker sent i gårkväll.. Kanon!!!

v

TO SHOCK THEM ALL

Träningsdabokens första sida !

Nu drar vi till Hultsfredsmarknaden och kollar läget. Ja just det, väde mig idag och ligger nu på vikten som jag ska ha på måndag 27/8...alltid bra med lite försprång :)

Fredags eftermiddag

Kommit hem från gymmet. Gjort av med minst 500 Kcal, löpbandet började om på nytt när jag kommit upp i 400 kalorier och i stället byttes det till 110 så jag vet inte vad som hände men eller hur mycket jag förbrännt. Sedan körde jag lite på en sån sittcykel (vetifan va de heter) och drog mig på en jäkla träningsvärk i arslet haha. Nu har jag precis slängt i mig lite soppa från knorr och känner mig lagom mätt och nöjd. Ska vila lördag och söndag också om det behövs, och nästa gång på gymmet ska jag träffa Mattias som gör ett träningschema åt mig.



Ikväll ska jag ta fredagsmys, sätta mig i soffan, tända ljus och bara njuta av tillvaron.

En RosaTräningsdagbok

Har precis kollat på mina progress bilder. Herre gud, mitt magfett är typ borta,
Eller aa mina lovehandels i allafall. Skulle vilja visa er men jag kommer att göra det lite sare, kanske om två veckor. SHIT alltså. Ajja idag har jag lovat att inte träna men faktum är att jag ska träna i kväll, eller i eftermiddag. springer på löpbandet litegranna nu när mitt knä har vilat. Rättså lycklig för tillfället alltså.f

Här har ni min träningsdagbok, en vattenflaska och en guldpenna jag fick av min älskade igår.
Jag har skrivit lite inspirerande ord på första vita papperet i boken. Ni kanske ser igenom plasten, hur eller hur. Så grymt med en träningsdagbok, det blir kanske lite annorlunda inlägg men nu ska jag skriva av min gamla träningsblogg i boken så att den kommer bli komplett. As bra ! . Snacka om inspiration när man läser denna sen  ♥

Pics from today

Tre bilder från idag, jag lovar att fota mera med systemkameran men det är så smidigt att bara knäppa några bilder med iphoen ajja, detta skulle inte föreställa någon perfekt fotoblogg utan en blogg om mig och mitt liv. Ska inte känna någon press att behöva fotografera med systemen just nu!..


Kolla min shape up idag, jag fick trycka i mig två toast under eftermiddagen/kvällningen för att få upp kalorierna lite, har inte ens ätit hälften av mitt dagliga intag och ändå så har jag inte varit så speciellt hungrig inte så konstigt eftersom jag käkade kycklingfilé till middag. Nu ska jag sova, i morgon bitti väntar gymmet, det ska bli såå härligt att få svettas lite, längtar.. Från och med nu, ett morgon och ett kvällspass hela veckan !

En flåttig pizza vore inte fel nu!

Har funderat på någonting att göra ganska länge nu, Har tänkt på bio, eller kanske hyra film på hemmakväll. Men om jag går på bio kommer jag bara att smaska i mig en massa gott.. Popcorn eller chips säkert.. Och hemma kväll har så dåliga filmer, de flesta har jag redan sett där som jag vill se. Suck... och nu blev jag helt plötsligt sugen på en flåttig pizza, pommes, Ben & Jerrys glass eller  kanske chokladmuffins (nej inget återfall), vad ska jag göra för att bota mitt sötsug som jag har nu. Herregud, har inte känt nått på flera dagar men nu kommer det. Skit också, jag skulle ju dock  kunna käka nått för idag har jag ätit ett stekt ägg, kycklingfilé och några körsbärstomater.. Dessutom har jag tränat två gånger och varit i stallet så just nu ligger jag på minus..Men det är ju det jag vill så det händer nått på min kropp... Tufft liv alltså.

Två från gymmet

Hemma nu, har fått i mig lite frukost och ska snart ge mig iväg ut till pållen. Känndes så himla skönt att gymma nu på morgonen. Dock så känner jag att det gör lite ont i mitt knä när jag springer. Tänkte ta en sväng ikväll också och träna på crosstrainern. Så skönt när gymmet har öppet dygnet runt till och med på natten. Inte för att jag skulle gymma då men man kan ju vara där sent på kvällen om man vill. Ajja nu ska jag byta om till stallkläder och åka till hästen. Tar med mig kameran tror jag :)


En sväng till gymmet på morgonen.

Hade tänkt att börjar dagen med några km på löpbandet, sedan ska jag ut till stallet. Härligt att gå upp tidigt, inte bara för att träna utan att ungås med karln min innan han går till plugget. Nu måste jag sätta fart så det händer nått idag. Bloggar kanske efter gymmet också.
 

En massa nyttiga gosaker

Precis satt mig i soffan och laddat upp med chips dipp, morötter och vattenmelon efter en helt okej dag som inehållit städning i lägenheten och träning på gymmet tillsammans med en vän. Nu är det robinsson på tvn, sedan börjar ensam mamma söket. Härligt att alla roliga program börjar nu. Men de e farligt också för det är lätt att köpa sig glass eller godis och sätta sig på kvällen. Några bilder på de goda från i kväll.

Invägning

Men shit, dagen kunde inte ha börjat bättre, trodde inte riktigt mina ögon när jag ställde mig på vågen. 61,9..Eh.. ah det gäller bara att lägga manken till som jag har gjort även om jag råkat slarva lite i veckan. Shit.
Idag har jag planerat. att käka 1 stekt ägg till frukost, sedan ska jag städa hela lägenheten och efteråt springa några km. Sedan ska jag fixa middagen eller kvällsmaten som jag  tänkt äta efter gymmet och om jag blir hungrig i mellan så får det bli en frukt bara.

Funderar på att visa er några bilder på hur jag bor efter att jag plockat i ordning, skulle det vara nått?

Bästa träningsrelaterade apparna

Apparna jag använder för att hålla koll på min träning och vikt, jag är helt fast vid dessa så ladda ner på din telefon och testa dem.

SportsTracker

Kaloriräknande SportsTracker är bästa appen jag har, med sportstracker ser man hur långt och länge man utför sin träningsform, fungerar som en utmärkt träningsdagbok. Liknande appa är runkeeper.

Shape up
Matdagboken shape up använder jag för att se hur många kalorier jag äter om dagen för att minska i vikt, appen räknar ut mitt bmi då man får skapa en profil och skriva in sin vikt och längd. just nu ligger mitt kalori intag på 965 Kcal på dag. Denna app har hjälpt mig så otroligt mycket med maten och för er som vill få bättre koll på vad ni stoppar i er..Ingen tvekan om att detta är den bästa appen. Bli inte besatta bara. Jag har fått sluta med appen under en tid för att jag började väga minsta lilla grej som jag åt. Ångest för ett glas saft liksom, då är det dax att ta en paus.

Viktkoll.
Viktkoll är precis vad det låter som, man bokför sin vikt en gång i veckan för att ha koll på hur mycket man väger.
 

Sedan i slutet av april så har jag tränat 85 gånger, 55 timmar och rört mig 386,82km och gjort mig av med 15734 Kcal..

Tappade kontrollen!

De e nu den 12 augusti och jag känner mig som en tjockis i soffan. Herreguud, när jag började med denna bloggen i slutet av april vägde jag lite mera än X kg. I panik bestämde jag mig att jag skulle gå ner i vikt med hjälp av shape up.. jag skulle nå mina 55 kg bara. Just nu väger jag 63,5, nästa vecka alltså från och med i morgon ska jag kämpa.. Kämpa så mycket jag bara kan för att nå mitt första delmål på 59kg. Mitt viktshema börjar här och nu !
20 augisti 62,5 kg.
27 augusti 61,5 kg.
3 september 61 kg.
10 september 60 kg.
17 september 59 kg.
24 septemer 58 kg.
1 oktober 57 kg.
8 oktober 56 kg.
15 oktober Min födelsedag och är målet 55 KG, belöningen till mig själv blir en shoppingresa !

RSS 2.0